Bankkártyás fizetési lehetőség a szállítónál!

Kérjük a megrendeléskor jelezze bankkártyás fizetési szándékát!

1. Milyen típusú gépjárművek mentésében/szállításában stb. számíthatok a Magyarországi Autómentő Szolgálatra?

Belföldön és külföldön egyaránt rendelkezésére állunk, ha személygépkocsi, teherautó, motor, targonca vagy egyéb munkagép mentésével, szállításával kapcsolatban keres meg minket. Mindezeken túl bérautó szolgáltatásunk is elérhető.

2. Mennyi idő alatt érnek a Magyarországi Autómentő Szolgálat munkatársai a segítségemre, ha bajba jutottam?

Budapesten és körzetében, valamint a nagyobb városokban 35-40 percen belül vállaljuk a kiállást, de az egész ország területén a rendelkezésére állunk a megrendeléstől számított egy órán belül.

3. Milyen garanciákat vállal a Magyarországi Autómentő Szolgálat a szolgáltatásaival?

Garantáljuk, hogy a vállalt határidőn belül az ön rendelkezésére állunk. Ezen felül munkatársaink valamennyi gépjárműve érvényes felelősség- és rakománybiztosítással van ellátva, tehát az ön értékeiért is kezeskedünk. Munkatársaink szakértelméért szintén garanciát vállalunk.

4. Mikor hívhatom a Magyarországi Autómentő Szolgálatot?

A nap bármely szakában. 0 és 24 óra között várjuk hívását.

5. Milyen tapasztalatokkal rendelkezik a Magyarországi Autómentő Szolgálat?

Szolgálatunk 2004-ben alakult. Az elmúlt 14 évben az ország egész területén, számtalan mentésben és szállításban vettünk részt, folyamatosan növekszünk, gépparkunkat frissítjük és karbantartjuk. Szervezetünk több vállalkozást fog össze, mely minden esetben összeadott tudást és tapasztalatot is jelent.

6. Hogyan lehetséges, hogy a Magyarországi Autómentő Szolgálat az ország minden pontjára eljut?

Cégünk száznál is több alvállalkozót foglalkoztat az ország egész területén. Ha önnek mentésre, szállításra van szüksége, a helyi viszonyokat leginkább ismerő, legközelebbi szakember áll a rendelkezésére. Minden munkatársunk felé feltétel azonban a megfelelően karbantartott géppark, a biztosítások megléte, a megkérdőjelezhetetlen szakértelem.

7. Milyen partnerei vannak a Magyarországi Autómentő Szolgálatnak?

Partnereink között tudhatjuk például a Mentő Manó Trans Bt.-t, a Zoli-Cart vagy a KÖBE-t. Többi partnerünkről honlapunkon tájékozódhat.

8. Milyen tételekkel kell számolnom a díj kifizetésekor?

Különböző helyzetek különböző elszámolást eredményeznek. Általában igaz, hogy díjaink a telephelyen való készenléti várakozást, egyszeri ki- és beállást, egyszeri fel- és lerakodást, helyszínen történő várakozást, a megrendelő igénye szerinti helyszínre történő szállítást tartalmazzák. Az autópályadíj (külföldi szolgáltatás esetén), a többszöri rakodás, egyéb szolgáltatások stb. díjairól érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon, illetve kérje ajánlatunkat, egyeztessen a részletekről!

9. Változnak-e a tarifák éjjeli mentéskor/ünnepnapon?

Igen. A mindenkori nappali díjnál 30%-kal kerülnek többe. A részletekről egyeztessen diszpécserünkkel!

10. Miért a Magyarországi Autómentő Szolgálatot hívjam, ha segítségre van szükségem?

Mert az elmúlt több mint két évtized számtalan megoldott feladata, elégedett ügyfele, a hozzánk csatlakozó partnerek döntése, munkatársaink elkötelezettsége és szakértelme mind igazolja, hogy a mi Szolgálatunk a legjobb választás.

Itt a tavasz, itt vannak a kátyúk

Itt a tavasz, itt vannak a kátyúk

Bármennyire figyel az ember, mindenkivel előfordult már, hogy kutyagumiba lépett, és olyan autós sem létezik, aki ne hajtott volna még kátyúba. A közel 32 ezer kilométeres magyar úthálózat átlagéletkora 40 év felett van, ráadásul ezeket a fő- és mellékutakat a mainál lényegesen kisebb forgalomra és teherbírásra tervezték, nem meglepő tehát, hogy a csapadékos és nagy […]